Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

LINKIT Consortium wint 4 van 5 aanbestedingen Binnenlandse Zaken

De Meern, 20 oktober 2016 – Vorige week heeft LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, met haar consortium van onderaannemers DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, JDriven, NGA en IN2IT liefst vier van in totaal 21 nieuwe mantelovereenkomsten voor de tijdelijke inhuur van ICT’ers gegund gekregen. Alle mantels zijn onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en ze betreffen de departementen:

  • SSC-ICT (6 raamovereenkomsten)
  • P-Direkt (4 raamovereenkomsten)
  • Logius (4 raamovereenkomsten)
  • UBR, RVB en Doc-Direkt

De overeenkomsten gelden voor maximaal vier jaar. De aanbestedingen werden uitgeschreven en begeleid door IUC EZ.

“We zijn zeer verheugd dat de prestaties en toegevoegde waarde die we samen met onze consortiumpartners leveren gewaardeerd wordt”, zegt Eric Holierhoek, commercieel directeur van LINKIT. “De vier departementen hebben allen een eigen identiteit en kenmerken. Heel gaaf om deze partijen te helpen hun dienstverlening te optimaliseren.”

Patrick Rikken, partner van Divetro, voorspelde enkele jaren geleden al dat gezamenlijke inschrijvingen van specialistische partijen succesvol zouden worden, en zegt: “ICT landschappen worden steeds complexer en veranderen voortdurend om op de veranderende omgeving in te spelen. Als samenwerkende, specialistische partners, combineren we kennis en ervaring en zijn we in staat om steeds precies de goede expertise aan te bieden om complexe vraagstukken op te lossen en geschikte oplossingen te leveren”.

Raymond van der Staak, partner bij Bartosz, vult daarop aan: “Innovatieve ontwikkelingen, waaronder de transitie naar agile werken, vragen om specialisten met de juiste vaardigheden, kennis en ervaring. En de drive en mogelijkheden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het consortium verenigt specialisten met dezelfde drive uit verschillende vakgebieden. Hier plukken onze opdrachtgevers de vruchten van.””

Het consortium bestaat uit verschillende specialisten: LINKIT is penvoerder van het consortium en adviseert daarnaast in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken, en Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en NGA in SAP HR beheer en consultancy. Als laatste is IN2ITis een coöperatie die mensen met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt en het consortium op deze wijze ondersteunt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.