Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
LINKIT Consortium wint grote aanbesteding Ministerie van Economische Zaken

LINKIT Consortium wint grote aanbesteding Ministerie van Economische Zaken

Partnership van specialisten wederom succesvol

De Meern, 13 maart 2017 – LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, heeft met haar partners DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, Jdriven, Axis into ICT en IN2IT wederom een aanbesteding gegund gekregen voor inhuur van externe ICT Professionals.

LINKIT Consortium wint grote aanbesteding Ministerie van Economische Zaken

V.l.n.r: Bert Peters (eigenaar en CEO LINKIT) en dhr. drs. J.van Spronsen (Afdelingsmanager Inkoop Uitvoering Centrum EZ)

Na de recentelijke gunning van de aanbestedingen Rijksvastgoedbedrijf, Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk, Doc-Direkt, P-Direkt, Logius, SSC-ICT, DUO Zoetermeer, Raad voor de Rechtspraak, Inspectie van het Onderwijs en Raad voor Cultureel Erfgoed, heeft nu ook het ministerie van Economische Zaken besloten een mantelovereenkomst te ondertekenen met het samenwerkingsverband van IT-specialisten. De mantelovereenkomst geldt voor een looptijd van maximaal 48 maanden en kent een gezamenlijke verwachtte omzet van 408 miljoen verdeeld over 2 percelen.

Perceel 1 bestaat uit DICTU en betreft een verwachtte omzet van 320 miljoen (totaal twaalf partijen geselecteerd). Perceel 2 betreft het kerndepartement van het Ministerie van Economische Zaken, Staatsbosbeheer, Agentschap Telecom, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Autoriteit Consument & Markt en Centraal Planbureau en betreft een verwachtte omzet van 88 miljoen (totaal tien partijen geselecteerd).

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB-toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. Als laatste is IN2IT onderdeel van het samenwerkingsverband, een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.

Eric Holierhoek, commercieel directeur bij LINKIT: “We hebben inmiddels een sterke positie veroverd binnen de Rijksoverheid. Niet alleen in theorie, maar in de praktijk blijkt ook dat we onze ambities en beloftes uitstekend waar kunnen maken. Onze samenwerkingsvorm is inmiddels een bewezen concept. We doen dit al bijna 8 jaar met veel succes.”

Patrick Rikken, partner bij Divetro, ziet het winnen van deze grote aanbesteding als erkenning van de werking van netwerkorganisaties. Als kleine specialistische partij is er normaalgesproken weinig kans om dergelijke grote opdrachten te winnen. Door bundeling van kracht van experts blijkt dat wel degelijk mogelijk. Onze aantrekkingskracht op andere experts in de markt die we via communities aan ons binden, garandeert de Rijksoverheid bovendien dat we vrijwel altijd kunnen leveren”.

Het verbinden van specialistische kennis blijkt een goede zet van de 8 bedrijven en dat wordt bevestigd door het winnen van verschillende aanbestedingen in de laatste maanden. Maarten Piepers, partner bij Bartosz: “Met het samenwerkingsverband verenigen wij specialisten met drive uit verschillende vakgebieden. Op deze manier geven wij opdrachtgevers de mogelijkheid om op de meest efficiënte manier te werken.”

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie over dit persbericht kunt u zich wenden tot Patrick Rikken, sourcing specialist en partner van Divetro: patrick.rikken@divetro.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.