Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

LINKIT Consortium wint aanbesteding Ministerie van Defensie

Partnership van specialisten bouwt succes verder uit!

De Meern, 26 oktober 2018 – Het LINKIT consortium, samengesteld uit een aantal leidende specialistische bedrijven zoals Divetro, Bartosz ICT en LINKIT, is geselecteerd als leverancier van flexibele IT inhuur door het Ministerie van Defensie (perceel 1).

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het Ministerie van Defensie bewijst het LINKIT consortium voor de 18e keer op rij een succesvol samenwerkingsverband van IT-specialisten te zijn. De raamovereenkomst start op 1 november 2018 en heeft een looptijd van vier jaar. De totale geraamde opdrachtwaarde betreft 500 miljoen euro, oftewel 500 FTE tot 900 FTE per jaar.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit een aantal specialistische bedrijven. DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is specialist op het gebied van testen en kwaliteit in agile context. LINKIT is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit Motion10 als specialist Microsoft BI/BA vraagstukken en in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt. Daarnaast heeft speciaal voor Defensie ook SAP Nederland zich bij het consortium gevoegd.

Niek Rooks, partner van DiVetro: “De gunning van deze mantel is een geweldige nieuwe mijlpaal voor het consortium. Niet alleen is het de grootste overeenkomst tot nu toe, ook is het een belangrijk bewijs dat steeds meer grote klantorganisaties toegevoegde waarde zien in onze exclusieve focus op vakmanschap en kwaliteit.”

Maarten Piepers van Bartosz: “Ons consortium van specialisten biedt onze klanten veel meer dan het individuele vakmanschap van onze professionals. Met het consortium ontsluiten we op een gestructureerde manier het kennisnetwerk van deze vakmensen. Samenwerken zit in de genen van onze vakmensen.”

Eric Holierhoek van LINKIT: “Er staat bij Defensie veel te gebeuren komende jaren. Innoveren en flexibel meebewegen met veranderingen zijn hierbij de kritische succesfactoren. Met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van specialisten verwachten wij hier een uitstekende bijdrage aan te kunnen leveren.”

Het ministerie van Defensie heeft in totaal zeven bedrijven geselecteerd die komende vier jaar de flexibele IT inhuur verzorgen. Het gaat, naast het LINKIT consortium om NCIM, Ceasar Groep, IT Staffing, CIM Solutions, Between en CGI/Myler.

Over LINKIT

LINKIT is een kennisgedreven IT-sourcingspartner gespecialiseerd in het selecteren en bemiddelen van IT-professionals. De onderneming heeft als missie het uitwisselen en verbinden van specialistische IT-kennis met bedrijven en experts. LINKIT heeft meer dan 1000 IT-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches. Bezoek ons op www.linkit.nl en volg ons via Twitter @LINKITGroup en LinkedIn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Rinck, Event/PR Manager LINKIT, telefoon: 06 24 69 49 57 of mail: pascal.rinck@linkit.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.