Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

LINKIT Consortium wint aanbesteding VWS en SZW

Partnership van specialisten bouwt succes uit!

De Meern, 7 december 2017 – LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, is met het samenwerkingsverband van IT-specialisten geselecteerd als één van de acht leveranciers voor de flexibele IT inhuur door het Ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het Ministerie van VWS en SZW bewijst het LINKIT consortium voor de vijftiende keer op rij een succesvol samenwerkingsverband van IT-specialisten te zijn. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vier jaar en start op 1 januari 2018. De totale geraamde opdrachtwaarde betreft €90 miljoen.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit een aantal specialistische bedrijven. DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is specialist op het gebied van testen en kwaliteit in agile context. LINKIT is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit Motion10 als specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint), PBLQ voor advies in verandervraagstukken in de informatiesamenleving, Axis into ICT voor Oracle performance vraagstukken en IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.

Patrick Rikken van DiVetro: “VWS en SZW hebben in hun behoeftestelling de nadruk gelegd op de inzet van agile teams. Omdat we de inzet van ingewerkte teams van specialisten al enige tijd bij andere klanten in de praktijk brengen, zijn we erg blij om ook aan VWS en SZW in dit model te mogen leveren. Het consortium bewijst opnieuw dat we over ondernemingsgrenzen heen denken en acteren om de klant echt te helpen!”

Maarten Piepers van Bartosz: “Ons consortium van specialisten biedt onze klanten veel meer dan het individuele vakmanschap van onze professionals. Met het consortium ontsluiten we op een gestructureerde manier het kennisnetwerk van deze vakmensen. Samenwerken zit in de genen van onze vakmensen. We zijn dan ook zeer blij met de vraag van VWS en SZW om naast de vraag naar individuele specialisten ook ingewerkte agile teams te leveren. Over de grenzen heen van onze losse consortiumspecialisten stellen wij teams samen op basis van een sterke visie op agile softwareontwikkeling. We zien er naar uit om ook bij VWS en SZW te bewijzen dat dit een ijzersterk en werkend concept is.”

Eric Holierhoek van LINKIT: “Hartstikke mooi dat we na CAK en Wigo4it met VWS en SZW onze positie binnen de sociale sector, met grote maatschappelijke relevantie, verder kunnen uitbreiden. Onze domeinkennis zal goed van pas komen bij het waarmaken van het verwachtingspatroon van de klant. Gelukkig leert de ervaring dat wij hier zeer goed in slagen.”

Het ministerie van VWS en SZW heeft in totaal 8 bedrijven geselecteerd die komende vier jaar de flexibele IT inhuur verzorgt. Het gaat, naast het LINKIT consortium om Capgemini, CGI, Atos, Ordina, Brunel, Headfirst en een combinatie van CIM Solutions, SLTN en VKA.

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie over dit persbericht kunt u zich wenden tot Patrick Rikken, sourcing specialist en partner van Divetro: patrick.rikken@divetro.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.