Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Ook COA, IND en DT&V kiezen voor ons consortium

DiVetro is in consortiumverband met o.a. LINKIT en Bartosz ICT geselecteerd als leverancier van flexibele IT-inhuur door de Vreemdelingenketen, oftewel het Centraal Orgaan opvang Asielzoelers (COA), de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) en de Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V).

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het COA, IND en DT&V bewijst het consortium voor de 20ste keer op een rij succesvol te zijn. De raamovereenkomst start op 1 april en heeft een looptijd van vier jaar. De totale geraamde opdrachtwaarde betreft 128 miljoen euro, oftewel 300 FTE per jaar.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit een aantal specialistische bedrijven. DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is specialist op het gebied van testen en kwaliteit in agile context. LINKIT is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit Motion10 als specialist Microsoft BI/BA vraagstukken en in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.

Patrick Rikken, partner van DiVetro: “Wederom een geweldig resultaat voor ons consortium van specialisten. We zijn erg blij om onze expertise voor de digitale vooruitgang nu ook voor de Vreemdelingenketen in te kunnen zetten. Uiteraard doen we dat weer samen met de communities die we voor de diverse vakgebieden hebben opgezet.”

Raymond van der Staak van Bartosz: “Ons consortium van specialisten biedt onze klanten veel meer dan het individuele vakmanschap van onze professionals. Met het consortium ontsluiten we op een gestructureerde manier het kennisnetwerk van deze vakmensen. Samenwerken zit in de genen van onze vakmensen.”

Eric Holierhoek van LINKIT: “Fantastisch dat we de komende vier jaar mogen meehelpen aan het optimaliseren en innoveren van de IT-omgeving van deze organisaties met maatschappelijke impact. Niet voor niets komen ze met enige regelmaat in het nieuws al dan niet politiek ingegeven. Hierachter zitten strakke processen en procedures, ondersteunt door complexe, geïntegreerde IT systemen die veel aandacht en zorg vereisen. Super dat we hier ons steentje aan kunnen bijdragen.”

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.