Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro maakt gebruik van Outsourcing Hub

Robbert Dijkshoorn

DiVetro is 10 jaar geleden opgericht met de ambitie om het vakgebied ICT-sourcing te professionaliseren. In de afgelopen jaren hebben we een heldere sourcingfilosofie, methodiek en werkwijze ontwikkeld. Dit hebben we geformaliseerd in het Sourcing Framework.

DiVetro heeft dus veel kennis van en ervaring met sourcing. We hebben veel kennis van de markten waarin we opereren en van de ICT-dienstverleners in deze markten. Toch blijft het een uitdaging om op de hoogte te blijven van de focus, kennis en ervaring van alle ICT-dienstverleners in de markt. De markt evolueert immers voortdurend.

Outsourcing Hub is een ‘online matching platform‘ of een ‘dating site’ voor uit bestedende partijen en ICT-dienstverleners. Het doel van Outsourcing Hub is om uit bestedende partijen en ICT-dienstverleners op een onafhankelijke, snelle en effectieve manier bij elkaar te brengen.

Outsourcing Hub geeft ons extra input om snel en efficiënt geschikte ICT-dienstverleners voor de projecten van onze opdrachtgevers te vinden. Het platform is dus een extra hulpmiddel waarmee we ons werk mogelijk nog sneller en efficiënter kunnen uitvoeren.

Dit betekent tijdswinst en een grotere kans op een succesvol sourcingproject. Dit komt alle partijen ten goede.

Maar een goede hamer maakt nog geen goed timmerman. Sourcing is en blijft een complex vak waarin je veel kennis en ervaring en vooral ook veel mensenkennis nodig hebt. Dit kan een platform nooit bieden. Outsourcing Hub is een hulpmiddel dat in de juiste handen tot mooie resultaten kan leiden. Wij geloven alvast dat het ons kan helpen. En hier plukken onze klanten te vruchten van.

Meer weten?

We hebben al verschillende artikelen over het Sourcing Framework gepubliceerd.

Wilt u meer informatie over de sourcingmethodiek van DiVetro? Kijk dan zeker op divetro.nl/sourcing-framework.

Heeft u verdere vragen? Stel uw vragen via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Onze sourcingspecialisten helpen u graag verder.

Meer lezen?

Vond u dit artikel interessant? Deel het gerust met uw netwerk. Wilt u op de hoogte blijven van onze publicaties? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt onze publicaties dan automatisch in uw mailbox.

 

DiVetro Team - Robbert Dijkshoorn
Robbert Dijkshoorn is een senior (out) sourcing specialist, project- en programmamanager en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met IT (out)sourcing- en verandertrajecten. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het (out)sourcen van IT-dienstverlening en IT-organisaties en inrichten van regieorganisaties. Robbert heeft dit gedaan vanuit zowel de leverancier- als klantzijde. Momenteel is Robbert als sourcing specialist en projectmanager verantwoordelijk voor de sourcing van de IT-dienstverlening van het Openbaar Ministerie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.