Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Vacature – Financieel medewerker

DiVetro is momenteel op zoek naar een financieel medewerker om ons team te versterken. De functie omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder facturatie, relatiemanagement met subcontractors (zzp’ers), crediteuren- en debiteurenadministratie, ondersteuning van ISO-certificeringen, balanscontrole, accountantscontrole, NEN-controle en interim-controle.

Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van financiële administratie. Hoewel ervaring in het vakgebied een pluspunt is, is het geen vereiste. Beschikbaarheid voor 32-40 uur per week is vereist.

Je hebt sterke financiële en administratieve vaardigheden, bent nauwkeurig en zorgvuldig in je werk en je hebt een talent voor samenwerking. Ervaring met AFAS is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij?

  • een niet alledaagse, professionele, superplatte organisatie, waarin jij vanaf dag één meedoet en meedenkt om onszelf met jouw ideeën verder te verbeteren
  • een ingewerkt team dat veel voor elkaar over heeft, maar vooral ook gezellige collega’s die gemotiveerd zijn kennis en ervaring te delen en elke dag van elkaar te leren
  • ongelimiteerd budget om jezelf door te ontwikkelen via relevante opleidingen en trainingen
  • een concurrerend salaris en bonusregeling
  • veel vrijheid om je werkdag zelf in te richten in afstemming collega’s
  • een omgeving waarin goed gezelschap, goede gesprekken, kwalitatief goed eten & drinken zeer gewaardeerd wordt

Over DiVetro

DiVetro is een onafhankelijk adviseur en dienstverlener die organisaties helpt digitale toepassingen waardevol in te zetten.

DiVetro helpt organisaties ambities op het gebied van digitalisering te realiseren. Dat is belangrijk omdat het sturen en opereren op basis van informatie cruciaal is voor continuïteit en groei van die organisaties.

Informatie speelt een cruciale rol in het verbeteren van klantvriendelijkheid, concurrentievoordeel, onderscheidend vermogen en kostenefficiëntie.

DiVetro heeft methodes ontwikkeld om situaties snel en treffend te analyseren en te doorgronden en vervolgens concrete verbeterplannen op te stellen en deze met de juiste prioriteren te realiseren.

In vier fasen kan elke organisatie ambities op het gebied van digitaliseren realiseren. Na het realiseren van een professioneel digitaal fundament helpen we met de adoptie van digitale middelen, het verhogen van de volwassenheid van de ICT-organisatie en het integreren van innovatieve toepassingen.

Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches, zoals logistiek, onderwijs, zorg, overheid, nuts, entertainment en agro. Wat al onze opdrachtgevers kenmerkt is dat ze informatiegestuurd werken en daar steeds beter in willen worden.

Kwaliteit en ondernemerschap staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij nemen verantwoordelijkheid, stimuleren dat bij anderen en scheppen zo een omgeving waarin iedereen van elkaar leert en samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Hier worden we allemaal beter van! Lees meer over DiVetro.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Aarzel niet en stuur je cv en motivatiebrief naar info@divetro.nl. Wij overwegen je vacature zo snel mogelijk en wij nemen meteen contact met je op wanneer wij mogelijkheden voor samenwerking zien.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Aarzel niet en zoek contact met ons via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Wij helpen je graag.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.