Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Beleving van techniek

Beleving van Techniek

Download onze shownotes

De mens maakt technologie, en de technologie maakt de mens. We hebben enorme macht over onze wereld gekregen door technologie, en zijn er vaak van afhankelijk. Hoe gemakkelijk we technologie gebruiken in ons dagelijks leven is bepalend voor ons succes in werk en leven. In deze aflevering kijken we naar het gebruiksgemak en de beleving van de techniek.

De vaardigheid om een prettige beleving te creëren maakt een enorm success van bijvoorbeeld Netflix en Apple.

Toch slagen veel ICT bedrijven er niet in om deze prettige beleving te vertalen naar de werkplek die we dagelijks gebruiken. De servicedesk moet er nog regelmatig aan te pas komen. Wat ligt er aan ten grondslag dat de IT op werk complexer en minder prettige te gebruiken is dat de IT thuis? En wat kan een bedrijf doen om niet alleen de beste techniek, maar ook de beste beleving in te kopen voor haar medewerkers? Luister mee!

We kijken naar wat de belangrijke aspecten van beleving zijn, en hoe dit meetbaar en stuurbaar te maken is in een klant-leverancier relatie.

Download onze shownotes
Bekijk al onze podcasts!

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.