Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Welkom bij de eerste DiVetro Lente podcast

Paul Kunneman

De wereld verandert snel onder invloed van digitalisering en globalisatie. Bij DiVetro zien we dat het voor ons, onze klanten en ons netwerk noodzakelijk is om proactief om te gaan met deze veranderingen. We willen blijven leren, onze kennis en ervaring toepassen en onze aanpak verbeteren om onze klanten te helpen op een zinnige manier om te gaan met digitale transformatie.

Daarom start DiVetro met een podcast!

Via onze podcast willen we onze ontdekkingsreis in de wereld van morgen zo breed mogelijk delen met klanten en professionals. We willen onderwerpen die moeilijk en ongrijpbaar lijken juist concreet en toepasbaar maken.

We zullen onder andere mensen interviewen die een pioniersrol vervullen in het toepassen van nieuwe technologieën of een nieuwe manier van werken. Op die manier willen we zoveel mogelijk unieke inzichten delen met een breed publiek.

Waarom een podcast?

Bij DiVetro houden we van transparantie, samenwerking en kwaliteit. We houden ook van nieuwe ontwikkelingen. Daarom doen we vaak aan interne en externe kennisdeling. Een podcast biedt een toegankelijke manier om kennis tot delen en tot je te nemen. Daarom past een podcast perfect in ons plaatje.

Vanaf vandaag kun je alle nieuwe afleveringen van onze podcast beluisteren op onze website. Je kunt je ook eenvoudig abonneren via iTunes, Google Play, Spotify en Libsyn. Op die manier verschijnen onze nieuwe afleveringen meteen op je smartphone. Handig voor onderweg of in de sportschool!

Wat kun je van onze podcast verwachten?

Onze podcast wordt gemaakt en geproduceerd door Paul Kunneman, adviseur, coach en (service) manager bij DiVetro. Verder werken ook veel collega’s en (interview)gasten aan de podcasts mee. We zullen in 2019 diverse uiteenlopende onderwerpen behandelen. Het is ons streven om tenminste wekelijks een nieuwe aflevering uit te brengen.

In januari kijken we onder meer naar de generatiekloof tussen de zogenaamde ‘digital natives’, kinderen die zijn opgegroeid met computers, en digibeten, mensen die geen affiniteit hebben met de digitale wereld. Het is echt een uitdaging voor organisaties en voor onze samenleving om beide groepen goed te bedienen.

Vragen of suggesties?

Heb je vragen of suggesties naar aanleiding van onze podcast? Wil je graag zelf je kennis, ervaring en inzichten delen of wil je laten weten wat je van onze podcast vindt? Neem gerust contact op met Paul Kunneman. We gaan graag met je in gesprek!

Paul Kunneman is adviseur, coach en servicemanager bij DiVetro. Paul is een denker en een doener met veel amibitie en gevoel voor klanten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.