Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Vernieuwde website, vertrouwde organisatie

Net voor kerst hebben we in alle stilte onze vernieuwde website live gebracht. De website heeft meer dan 50 nieuwe pagina’s waarop we ervaringen uitwisselen en diensten aanbieden.  Nieuw zijn de pagina’s over het overkoepelende thema van digitale vooruitgang dat onze dienstverlening en methodes op het gebied van analyse, sourcing en management verbindt. Nieuw zijn ook de pagina’s waarin de mogelijkheden om te werken BIJ DiVetro of VIA DiVetro worden toegelicht. Verder bieden we nu ook de mogelijkheid om trainingen en workshops rechtstreeks te boeken.

Informatie en technologie als ingrediënten voor positieve veranderkracht

DiVetro is een organisatie van mensen die willen bijdragen aan een positievere wereld. We zien in digitalisering vele mogelijkheden om bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke en bedrijfsmatige vraagstukken. Digitalisering gaat voor ons over het structureel verbeteren van informatievoorziening en dienstverlening aan klanten, cliënten, patiënten, studenten, bedrijven en andere belanghebbenden. Door kwaliteit te verbeteren, stijgen inkomsten en dalen kosten. Op de vernieuwde website besteden we veel aandacht aan het belang van informatie en de kansen van digitalisering.

Digitale vooruitgang door structurele verbetering van ICT-processen

Met het overkoepelende thema ‘digitale vooruitgang’ benadrukken we dat onze expertise op het gebied van analyse, sourcing, regie en professionalisering van ICT-processen nooit op zichzelf staan. Onze dienstverlening moet altijd bijdragen aan het realiseren van ambities van de organisatie. Vanaf het begin van ons bestaan hebben we ervaringen gedocumenteerd en geïntegreerd in gestructureerde aanpakken. In onze opdrachten vonden we uit hoe we het best en het snelst tot resultaat komen. Die geleerde lessen zijn samengevat in een overkoepelende methode voor digitale vooruitgang in vier stappen. In die stappen helpen we u de basis op orde te brengen, digibewustzijn en digivaardigheid te ontwikkelen, processen te optimaliseren en innovatie versneld te integreren. Met onze methode maken we ervaringen direct beschikbaar voor collega’s, klanten en mensen uit onze community’s. We zien in het integreren van geleerde lessen in het dagelijkse gebruik dan ook een belangrijke sleutel voor werkend kennismanagement.

Vernieuwd: werken via DiVetro

DiVetro heeft de laatste zeven jaar veel overheden overtuigd om haar dienstverlening af te nemen. Om dat te bewerkstelligen is samen met andere specialistische organisaties succesvol ingeschreven op diverse inhuurmantels. Op onze specifieke expertisegebieden, zoals business- en informatieanalyse, agile werken, architectuur, sourcing, management en regie hebben we community’s gevormd die verder gaan dan organisatiegrenzen. Zo hebben we een kwaliteitsnetwerk opgebouwd waarin per expertisegebied zeer frequent met tientallen specialisten contact wordt gehouden. Op dit moment werken naast de 50 DiVetrojanen nog eens 120 specialisten uit ons netwerk aan opdrachten via ons. Zo brengen we inhoudelijke vakmensen in contact met interessante opdrachten en helpen we overheden om via één loket in contact te komen tot de beste beschikbare specialisten. Alle ministeries zijn inmiddels klant. Daarnaast een snel stijgend aantal ZBO’s, gemeenten en waterschappen. De vernieuwde website biedt onder andere een portaal voor nieuwe opdrachten. Volg ons of meld je aan via de website.

DiVetro Academy: praktische trainingen en workshops

De website omvat inmiddels ook een portaal waarin we onze trainingen en workshops aanbieden. Zonder uitzondering zijn dit leertrajecten die gericht zijn op praktische ervaringsuitwisseling. De trainers zijn mensen uit de praktijk. Zij verdiepen zich graag in uw specifieke situaties en delen hun kennis en ervaring om van succesfactoren te profiteren en valkuilen te voorkomen. Op de vernieuwde website zijn trainingen en workshops rechtstreeks te boeken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.