Sourcing

Sourcing

Uw organisatie kan onmogelijk in alle bedrijfsprocessen even goed zijn. En toch wordt uw omgeving steeds kritischer. Men verwacht kwaliteit en maximale prestaties. Nu en in de toekomst. Daarom kunt u beter samenwerken met andere organisaties die gespecialiseerd zijn in de processen waarop u zelf niet de focus legt.

Een optimale mix van samenwerkende specialisten leidt aantoonbaar tot betere prestaties van uzelf, maar ook van de organisaties waarmee u samenwerkt.

Wij zien “sourcing” als een belangrijke vorm van professionalisering. Door de juiste vragen te stellen zorgen we er samen voor dat u precies weet welke “bronnen” u nodig heeft om uw organisatie vandaag, morgen en in de toekomst optimaal te laten presteren. DiVetro stelt de juiste vragen en helpt u om deze vragen objectief te beantwoorden.

Wij passen onze aanpak altijd aan op basis van uw organisatie en situatie. Wij geven onafhankelijk advies en nemen verantwoordelijkheid voor de implementatie ervan. Dit doen we op een pragmatische en transparante manier die door iedereen begrepen en gesteund wordt.

Wij noemen dit Business-Driven Sourcing.

Vragen of interesse?