Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Zin in een presentatie, workshop of training over analyse? Bekijk ons menu.

Dennis Geluk

Bij DiVetro besteden we veel aandacht aan interne en externe kennisdeling. Daarom hebben we op een originele manier inzichtelijk gemaakt welke kennis we met u kunnen delen. Hieronder ziet u welke presentaties, workshops en andere “gerechten” er op het menu van het analyseteam staan. Smakelijk eten!

[responsive-flipbook id=”menukaart_divetro_2018″]

Het analysemenu: voor ieder wat wils

Zoals iedere goede menukaart bevat onze menukaart een verzameling van voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten.

Voorgerechten: inspirerende presentaties over analyse

Als voorgerecht presenteren wij u graag presentaties die wij als DiVetro eerder hebben verzorgd op conferenties zoals het Dream event van 2017, de Enterprise architect usergroup bijeenkomsten in Londen en Brussel of tijdens een gastcollege op de hogeschool van Amsterdam. Deze presentaties duren maximaal 60 minuten en zijn zeer geschikt als inspiratie- en informatiebron voor interne en externe kennisevents voor analyseteams en vakgroepen.

Tussengerechten: praktische workshops over analyse

Onze tussengerechten zijn logischerwijze iets uitgebreider dan onze voorgerechten. U kunt kiezen uit een verzameling van praktische workshops waar u tijdens en na de workshop meteen voordeel uit haalt. Deze workshops zijn altijd interactief en gebaseerd op het principe dat je kennis beter kunt doorgronden als je het zelf hebt gedaan. Deze workshops zijn veelal ontwikkeld voor specifieke klantvragen of conferenties zoals de Agile showcase.

Hoofdgerechten: diepgaande trainingen over analyse

Waar de tussengerechten zich beperken tot maximaal 4 uur zijn onze hoofdgerechten volwaardige analysetrainingen van 1 tot 2 dagen. Wij verzorgen onze trainingen op ons kantoor in Driebergen Rijsenburg  of bij u op kantoor. Hier vindt u een overzicht van onze trainingen.

Nagerechten: klankborden en napraten

Na een goede maaltijd hoort uiteraard een passend slot. Als nagerecht presenteren wij u graag een aantal suggesties om inhoudelijk te sparren. Heeft u altijd al meer willen weten over bijvoorbeeld Essence of Analysetooling? Onder het genot van een goede kop koffie of thee vertellen wij er u graag alles over.

[responsive-flipbook id=”menukaart_divetro_2018″]

Meer informatie

Kennisdeling is en blijft een cruciale pijler bij DiVetro; wij delen onze kennis graag met interne medewerkers en externe belangstellenden.

Heeft u interesse in een inspirerende presentatie, workshop of training of wilt u extra informatie over de analysekennis die wij met u kunnen delen? Stel hieronder uw vraag of neem contact met ons op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00

Dennis Geluk is een senior informatie-analist en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar IT-ervaring. Dennis is een gecertificeerd Use-Case 2.0 coach. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het implementeren van UC2.0, het invoeren van Agile werken en het verbeteren van requirements standaarden. Momenteel is Dennis coach en business analist bij de KLM en helpt hij diverse organisaties met vragen rond professionalisering.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.